Fotodoeken en fotocollages op canvas laten drukken

Het laten afdrukken van foto’s op linnen is een bijzonder leuke manier om je huis een persoonlijk tintje te geven. Van vakantiefoto’s tot snapshots met vrienden tot familiefoto’s van de fotograaf: een canvas met een foto maakt van je favoriete foto een stijlvolle blikvanger voor in huis!

Fotodoeken in topkwaliteit

Het canvas dat wij bedrukken is een wit kunststof canvas, bestaande uit een katoen/polyester mengsel, dat geschikt is om te bedrukken met een UV-printer. U kunt onze hoogwaardige fotoafdrukken op canvas bestellen in schitterende kleuren of als zwart-witafdrukken. U kunt vertrouwen op kleurechte topkwaliteit: door ons bedrukte doeken zijn watervast en hebben geen witverkleuring op de gevouwen randen. Elk bedrukt canvas met foto wordt met de hand opgespannen op een 2 cm dik houten frame.

Ook als cadeau zijn fotodoeken bijzonder geschikt: met een portretfoto voor dierbaren, voor een bruiloft, voor een geboorte of een bijzondere verjaardag, als kerstcadeau of als gastcadeau. U kunt zowel losse foto’s als collages samenstellen, die u in veel verschillende formaten door ons op canvas kunt laten drukken. Bij ons vind je voor elk formaat – afhankelijk van het beeldformaat en interieur – de juiste canvasmaat.

De perfecte canvasfoto – daar moet je rekening mee houden

Een canvas met een foto is een prachtige wanddecoratie die uitnodigt om te blijven hangen en ruimte biedt voor vreugde en herinneringen – voor je woonkamer, eetkamer, slaapkamer, entree of elke andere kamer in huis. Zelfs op het werk kan een mooie foto op canvas een mooie blikvanger zijn en de puurste eye-oase voor een pauze van het scherm.

Om je canvasfoto van optimale kwaliteit te laten zijn, moet de kwaliteit van de foto eerst goed zijn. De resolutie mag niet te laag zijn en het beeld moet zo scherp mogelijk zijn. Heb je de foto gemaakt met je smartphone en is deze 12 MP (megapixel)? Dan is de resolutie ongeveer 4000×3000 pixels. Dit is goed genoeg voor een vergroting op een 60x50cm scherm. Aangezien wij uw foto voor het afdrukken op het canvas meestal moeten vergroten, geldt het volgende: hoe scherper en hogere resolutie de foto, hoe mooier deze later op het canvas zal staan!

Fotocollages op canvas: makkelijk, snel en voordelig

Kun je niet kiezen voor een linnen foto? Selecteer er dan gewoon meerdere en maak een geweldige fotocollage op het canvas! Dat is heel eenvoudig met onze ontwerptool. Selecteer eerst het formaat van uw voorkeur voor het canvasformaat. Klik vervolgens op “Personaliseren”. Hier heeft u de mogelijkheid om een ​​of meerdere foto’s na elkaar te uploaden en te plaatsen zoals u wilt, zoals het past bij uw behoeften.

Als je foto’s op linnen eenmaal zijn ontworpen, gaat alles heel snel: als je op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, printen en versturen we je canvas meestal nog dezelfde dag. Je kunt op korte termijn een persoonlijk cadeau maken – of zelf ophangen. Ook leveren wij de juiste montageset!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *