bruiloft filmen

Ga voor zekerheid

Wanneer je denkt aan je bruiloft filmen, wil je er zeker van zijn dat dit op een leuke en originele manier gebeurd. Het is daarom misschien niet verstandig om dit over te laten aan een van je gasten, maar een professional in de hand te nemen. Deze weet precies de goede sfeer vast te leggen, en de belangrijke momenten haarscherp in beeld te krijgen. Je bent misschien al maanden bezig geweest, om deze dag te organiseren en wilt dat dit perfect wordt weergegeven.Het JA woord is een belangrijk onderdeel, maar zo zijn er nog veel meer mooie momenten.

bruiloft filmen

Onzichtbaar als videograaf

Het is niet handig om tijdens je bruiloft filmen de hele dag de videograaf om je heen te hebben, dit is ook de kracht van Dominick Verstoep. Hij is de hele dag aanwezig, maar aan het eind van de dag stel je vast dat je hem niet veel hebt gezien. Door zich op de achtergrond te houden krijg je de mooiste beelden, uit verschillende hoeken. Er worden vaak ook momenten vastgelegd die spontaan opkomen, en waar vooraf niet over is gesproken. Belichting die net even anders is, of een omgeving waarover je niet nagedacht hebt. Elk moment wordt origineel vastgelegd om later terug te kijken.

Kies voor je eigen momenten

Het is de bedoeling dat alle mooie momenten op je bruiloft worden vastgelegd, maar de kunst is om de onverwachte momenten die altijd voorkomen ook op beeld te krijgen. Ben je later de film terug aan het kijken, kun je sommige momenten niet meer herinneren maar ben je wel blij dat Dominick deze heeft gefilmd. Behalve beeld is geluid ook erg belangrijk, de videograaf werkt ook met professionele geluidsapparatuur om ieder geluid samen met het beeld goed vast te leggen. Op deze manier heb je de perfecte trouwfilm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *